Jægerspriskoret

Syng dig glad sammen med andre! - OBS! - Ny dirigent: Christian Sune Kaat

Jægerspriskoret har altid brug for nye dygtige sangere, så har du oplevet glæden ved at synge? Kan du synge rent og følge med i noderne? Så er koret måske noget for dig. Vi er et seriøst arbejdende kor og lægger vægt på et stabilt fremmøde.

Der arbejdes intenst med kroppen som vores instrument. I undervisningen arbejder vi med at blive bevidste om sammenhængen mellem krop og stemme igennem fysiske øvelser og ved at bruge kroppen aktivt, når vi synger. Vi arbejder med stemmedannelse, klang, frasering, udtale og stemmens volumen, alt sammen redskaber til at udforske stemmen.

Koret synger 4-stemmigt og arbejder målbevidst mod et højt kvalitetsniveau og et repertoire på forskellige sværhedsgrader. Koret er i gang med at udforske tonerne fra den nyere danske kormusik, og derfor synger vi meget ny musik. Men vi elsker også den klassiske sangskat og synger også ældre klassisk kormusik m.m.

Kontakt korets formand Jens Erik Ellegaard-Jensen 20233239 for yderlige oplysninger eller find mere information på vores hjemmeside www.jaegerspriskoret.dk

Hold nr.: 20B61 Torsdage kl. 19:00 - 21:30

Sted: Møllevej 100, Sanglokalet, 3600 Jægerspris

Opstart: d.12. September 2020 - Løbende tilmeldinger!

Pris: 1320 kr. for en hel sæson 

TILMELDING: Mail: dof.bramsnaesskibby@gmail.com eller Tlf.: 30 649 642

                       Oplys dit navn, adresse, cpr.nr, tlf.nr. samt Holdnr.

dof