Grillpølser der smager

Grillpølser der smager!

Chorizo, ølpølser, frankfurter - kært barn har mange navne!

1. aften - Vi gennemgår den grundlæggende teknik for pølsefremstilling og fremstiller lækre grillpølser.

2. aften - Vi skal fremstille frankfurter og salamella matovana pølser, der kræver hver sin teknik.

              Vi arbejder med både svine- og lammetarme samt svine- og oksekød

 

Der vil være smagsprøver undervejs.

De fremstillede produkter tager du med hjem

Medbring forklæde, fryseposer og godt humør.

Kursusprisen er inklusive udgifter til råvarer.

 

Grillpølser der smager!

Chorizo, ølpølser, frankfurter - kært barn har mange navne!

1. aften - Vi gennemgår den grundlæggende teknik for pølsefremstilling og fremstiller lækre grillpølser.

2. aften - Vi skal fremstille frankfurter og salamella matovana pølser, der kræver hver sin teknik.

              Vi arbejder med både svine- og lammetarme samt svine- og oksekød

 

Der vil være smagsprøver undervejs.

De fremstillede produkter tager du med hjem

Medbring forklæde, fryseposer og godt humør.

Kursusprisen er inklusive udgifter til råvarer.

 


Tilmeld nu

Info

Holdnummer: 21743
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 31-10-2017 17:30
Mødegange: 2
Lektioner: 10
Undervisere: Jens Janniche
Priser:
Almen DKK 800,00

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokale Sted
31-10-2017 17:30 31-10-2017 21:40 5,00 Skolekøkkenet Bramsnæsvigskolen
29-11-2017 17:30 29-11-2017 21:40 5,00 Skolekøkkenet Bramsnæsvigskolen
  • Start: 31-10-2017 17:30
    Slut: 31-10-2017 21:40
    Lektioner: 5,00
    Lokale: Skolekøkkenet
    Sted: Bramsnæsvigskolen
  • Start: 29-11-2017 17:30
    Slut: 29-11-2017 21:40
    Lektioner: 5,00
    Lokale: Skolekøkkenet
    Sted: Bramsnæsvigskolen

Underviser

Navn: Jens Janniche

Se CV her

Jens Janniche

Find vej

Adresse:
Bramsnæsvigskolen
(Skolekøkkenet)
Elverdamsvej 204
4070 Kirke Hyllinge